ВИДЕО – Прилепчани повторно на протест : Бараме попис и итно повлекување на законот за двојазичност

Прилепчани и вечерва повторно излегоа на мирен протест блокирајќи ги улиците во центарот на градот и на таков начин искажувајќи

Дознај повеќе

Митрополит Агатангел: Го поддржуваме претседателот Иванов во намерата да не го потпишува Указот

Целосно го поддржуваме претседателот на Република Македонија, Ѓорги Иванов во намерата да не го потпишува Указот за антидржавниот и неуставен

Дознај повеќе

ВИДЕО – Ристески : Тврдењето на Јованоски за презадолженост на Општина Прилеп со 3.5 милиони евра паѓаат во вода

Со донесувањето на оваа завршна сметка за буџетот на Општиина Прилеп за 2017 година видовме дека се потврди извештајот од

Дознај повеќе

ВИДЕО – Талевски : Буџетот на Општина Прилеп не е во добра кондиција бидејќи има голем број на побарувања

Денеска се одржа 11-та редовна седница на Советот на Општина Прилеп на која што беа разгледани неколку точки од днвениот

Дознај повеќе

ВИДЕО – СДСМ : Јавното обвинителство да ја преиспита сомнителната продажба на млечниот пазар во Прилеп

Бизнис интересите на ВМРО-ДПМНЕ биле над интересите на граѓаните. Класичен пример за тоа е наследената катастрофална финансиска состојба во ЈКП

Дознај повеќе