Џ. К. „Бушидо“ од Прилеп незапирлив, нови 3 медали на меѓународниот турнир „Фуат Гаши“ во Косово

Еден од најдобрите џудо клубови во Прилеп и Македонија, „Бушидо“ од Прилеп, после огромниот успех кој го постигна на меѓународниот

Дознај повеќе

Прво и трето место за Џудо Клубот „СЕИШИН“ од Прилеп на Меѓународниот турнир „Фуат Гаши“ во Косово

Џудо Клубот „СЕИШИН“ од Прилеп се врати со два медали од Меѓународниот Меморијален турнир „Фуат Гаши“ кој денеска се одржа

Дознај повеќе

ВИДЕО – Над 3.000 параглајдеристи од цела Европа летово ќе присуствуваат во Крушево

Крушево ова лето ќе биде сардисано од над 3.000 параглајдеристи од цела Европа. Веќе се закажани околу 10 национални првенства

Дознај повеќе