Десет членови на синдикатот на „Еурокомпозит“ денеска добиле отказ, за утре се најавува генерален штрајк

Десет членови на синдикалниот одбор на прилепски „Еурокомпозит“ денеска добиле отказни решенија, без притоа да добијат никакво објаснување од генералниот

Read more

ВИДЕО – Протест во Прилеп : Формирање заедничка платформа со дијаспората за зачување на националните интереси

Вечерва од протестот во Прилеп беа упатени пораки за обединување на Народниот парламент од Македонија заедно со дијаспората и формирање

Read more