ВИДЕО – Заеднички тренинзи на 5 џудо клубови од Прилеп, Кавадарци и Скопје

По иницијатива на џудо клубот „Бушидо“ од Прилеп вечерва и утре се одржуваат заеднички тренинзи на 5 џудо клубови и

Дознај повеќе

ВИДЕО – Ралповски : Во моментов се случува страшен удар врз синдикалното движење во Македонија

Во овој момент се случува страшен удар врз синдикалното движење, страшно непочитување на колективните договори и голем атак врз синдикатите.

Дознај повеќе