ВИДЕО – Втор ден заеднички тренинзи на џудо клубовите „Бушидо“, „Сеишен“, „Кожувчанка“ и „Ипон“ во Прилеп

Денеска во спортската сала на гимназијата „Мирче Ацев“ од Прилеп се одржа вториот ден од заедничките тренинзи на џудо клубовите 

Read more

ВИДЕО – Со половина милион евра Крушево ќе го промовира авантуристичкиот туризам

„Кругот на адреналинот – развој на авантуристичкиот туризам“ е проектот за кој Крушево доби 500.000 евра грант од ЕУ. Авантуристичкиот

Read more