ВИДЕО – Се плашат дека секој ден им е последен и дека куќата стара 110 години ќе се урне врз нив

Шеесет и девет годишната Зорка Велеска, од Крушево, со нејзината ќерка секој ден се соочува со стравот 110 години старата

Дознај повеќе

БК „АС“ од Прилеп продолжува со успесите 4 победи во второто коло од бокс лигата на Македонија

Вчера во спортската сала „Јордан Мијалков“ во Штип се одржа второто коло на бокс лигата на Македонија. Боксерскиот клуб „АС“

Дознај повеќе