Јованоски : Се надевам дека со помош на УНДП ќе продолжи проектот „Општинско корисна работа“

Пред завршувањето на проектот „Општинско корисна работа“, градоначалникот Илија Јованоски денеска го посети Дневниот центар за деца со посебни потреби

Дознај повеќе

ВИДЕО – Дискриминација, неможност за вработување и недоволно лекови – главни проблеми на лицата со епилепсија

Дискриминација, немање можност за вработување и мали квоти на лековите кои се на позитивна листа. Ова се само дел од

Дознај повеќе

Над Македонија годишно има 300.000 летови, ќе се утврдува загадувањето

Домашните воздухопловни институции се подготвуваат за исполнување на обврските што Македонија како и останатите членки на Меѓународната организација за цивилно

Дознај повеќе