Критична Маса #46 – Пролетно чистење на точаците и улиците

Со затоплувањето на времето, раздвиженоста на велосипедистите ќе се зголемува. Од ПрилепНаТочак потсетуваат дека е време да се исчистат и сервисираат нашите

Read more

ВИДЕО – Со грант од 100.000 евра Општина Прилеп ќе го заштитува и доуредува комплексот Маркови кули

Со грант кој го доделува ЕУ Општина Прилеп ќе го заштитува и доуредува комплексот Маркови кули. Овие средства се доделени

Read more