Учениците од основните училишта во Прилеп се натпреваруваа во подготовка на разни видови на храна

Денес во просториите на основното општинско училиште „Климент Охридски” од Прилеп учениците од основните училишта од нашиот град кои го

Read more

ВИДЕО – Прилеп нема да добие Центар за мигранти туку Информатички центар за чување на електронски податоци

Прилеп нема да добие Центар за мигранти туку Информатички центар за опоравување од катастрофи и обезбедување на континуитет со работата“,

Read more

ВИДЕО – Генералниот директор на „Еурокомпозит“ си поднесе оставка, штрајкот ставен во мирување

Генералниот директор на „Еурокомпозит“, Александар Кузески, вчера си поднесол неотповиклива оставка, а вработените денеска го ставија штрајкот во мирување. Оставката следува

Read more