ВИДЕО – Зголемен бројот на деца кои имаат тешки нарушувања во говорно јазичниот развој

Во последните неколку години енормно е зголемен бројот на деца кои имаат тешки нарушувања во говорно јазичниот развој. Според дефектолозите

Дознај повеќе

ВИДЕО – Хуманитарна акција на Фото кино клубот од Прилеп и графичката струка од СОУ „РРР“

Фото кино клубот од Прилеп и графичката струка од СОУ „Ристе Ристески – Ричко“ денеска на градскиот плоштад од Прилеп

Дознај повеќе

ВИДЕО – Колоски : Потребно е формирање Народно собрание што ќе вклучува луѓе од Татковината и дијаспората

Дефинитивно треба формиирање на Народно собрание што ќе вклучува луѓе од татковината и дијаспората и заедно да градиме стратегија за

Дознај повеќе

ВИДЕО – Теодора Ристеска од џудо клубот Бушидо ќе учествува на Европскиот куп во Романија

Прилепчанката Теодора Ристеска во мај ќе учествува на Европскиот џудо куп во категоријата кадети 48 кг, кој ќе се одржи

Дознај повеќе

ВИДЕО – Нов заеднички тренинг на џудо клубовите Бушидо, Сеишин и Ипон

Вчера се одржа нов заеднички тренинг на прилепските џудо клубови Бушидо, и Сеишин со скопскиот џудо клуб Ипон. Овој пат

Дознај повеќе