ВИДЕО : Прилеп уште еднаш докажа дека е топ дестинација за болдеринг – се одржа Крали Марко болдер фестивалот

Прилеп уште еднаш докажа дека е помеѓу една од топ 10-те дестинации за болдеринг во светот. Вчера и денеска на

Read more