Владата бара консултанти за продажба на „Еурокомпозит“, „Колска“ и ски центарот „Попова Шапка“

Владата бара консултанти за да ги продаде трите државни компании, фабриката за шински возила „Велес“, позната како „Колска“, прилепски „Еурокомпозит“

Read more