Џ.К. „Бушидо“ од Прилеп викендов ќе учествува на меѓународниот турнир во Велико Градиште

Петнаесет членови на џ.к. „Бушидо“ од Прилеп викендов ќе учествуваат на 6-тиот по ред меѓународен џудо турнир „Сребрено езеро“ кој

Read more

Пожарникар спаси жена со самоубиствени намери зграбувајќи го нејзиното тело во пад!

Неверојатно сцени пристигнаа од Латвија! Пожарникар успеа во пад да зграби жена со самоубиствени намери, спасувајќи го нејзиниот живот.  

Read more