ВИДЕО – Прилепската болница ќе позајмува лекови од скопските клиники за да може да извршува операции

Поради недостиг на лековите Nesdonal I Efedrin стопирани се операциите во општата болница во Прилеп, освен за итните случаи, при

Read more

ВИДЕО – ВМРО-ДПМНЕ : Поради немање на лекови стопирани се операциите во болницата во Прилеп

Она за што предупредувавме во изминатите денови, дека оваа Влада предводена од СДС освен погубни политики, нема што да им

Read more

ВИДЕО – Златко Ангелески од Прилеп поседува над 120.000 поштенски марки и 15.000 разгледници од целиот свет

Филателија – љубов кон собирање поштенски марки и филокартија – љубов кон собирање поштенски разгледници. Со ова ретко хоби отец

Read more