ВИДЕО – ВМРО-ДПМНЕ : Договорот со Грција значи губење на идентитетот, придружете се на протесниот марш во недела во Битола

Пред 28 години организираната борба за самостојна, суверена и независна држава доби форма на политичка партија. Пред 28 години поради

Read more