Раководителот на археолошките истражувања на „Стибера“ остана без „покрив“ на главата

Непознати сторител синоќа ги ограбиле складишните простории на музејот во Прилеп што се наоѓаат кај археолошкиот локалитет „Стибера“. Според раководителот

Read more

„ЛУНА ТРИНИТИ“ го промовираше проектот „Над разликите“ пред претставници од основните училишта во Прилеп

Здружението ЛУНА ТРИНИТИ Тренинг центар за личен развој, комуникација и советување – Прилеп во склоп на проектот „Над разликите“ на

Read more