ВИДЕО – Хуманитарна трка за Дневниот центар за лица со церебрална парализа во Прилеп

Над 1.000 учесници беа дел од хуманитарната трка која вечерва се организираше во Прилеп. Средствата од котизацијата која чинеше 100

Read more

Џ.К. „Бушидо“ се врати со 12 медали од државното првенство за џудо во основни училишта

Џудо клубот „Бушидо“ од Прилеп незапирлив. Продолжува со големите успеси како на меѓународен план така и на домашните натпревари. Во

Read more