„Мамути“ на чекор од искачувањето на највисокиот врв во Европа“

Двајцата членови на планинарскиуот клуб „Мамути“ од Прилеп, Маријана Ѓорѓиевска и Владимир Јованоски се на чекор од искачувањето на највисокиот

Read more