ВИДЕО – Уметниците од Македонија и странство создаваат врвни креации во работилниците на ЦСЛУ – Прилеп

Триесетина уметници од Македонија и странство и годинава создаваат врвни креации во работилниците кои ги негува Центарот за современа ликовна

Read more