Утре започнува 44-тиот Фестивал на народни инструменти и песни „Пеце Атанасовски“

Околу 250 исполнители на изворни инструменти и песни ќе настапат на годинашниов 44. Фестивал на народни инструменти и песни „Пеце

Read more

ВИДЕО – Со проект за развој на деловниот екосистем на УСАИД ќе се стимулира развојот на земјоделството во Пелагонија

Со новиот проект за развој на деловниот екосистем финансиран од УСАИД ќе се овозможи поголем развој на земјоделството во Пелагонскиот

Read more