Велосипедска работилница на Јавен Простор Прилеп во соработка со Прилеп на Точак

Пред градската Саат–кула, Јавен простор Прилеп, во соработка со ПрилепНаТочак, ја одржаа денес првата едукативно–рекреативна детска велосипедска работилница.   Ѕвонко

Read more