Нема договор помеѓу вработените од Еурокомпозит и премиерот Заев, тие остануваат со шатори пред Влада

Вработените во Еурокомпозит кои денеска започнаа со нов штрајк со шатори пред Влада доцна попладнево се сретнале и со премиерот

Read more

Богданоски : Анѓушев сака повторно со една плата да не избрка од Скопје, тоа нема да се случи

Пред малку имавме средба со вицепремиерот Кочо Анѓушев на која воопшто ништо не се договоривме. Тој повторно со истите стари

Read more

ВИДЕО – Заев : Немаме одлучено дали референдумот ќе биде консултативен или обврзувачки, но резултатот ќе биде обврзувачки

Јас сакам заедно сите политички чинители да одлучиме за оваа работа, со граѓанскиот сектор исто така. Многу е важно дали

Read more

ВИДЕО – Еурокомпозит на протести пред Влада, Заев вели нема продукција, проблемот ќе се разгледува на Влада

Дел од вработените во Еурокомпозит денеска протестираат со шатори пред Влада, а нивните колеги во Прилеп неколку часа го блокираа

Read more