СДСМ : Договорот е патриотски чин и историски успех за Македонците и за сите граѓани на Македонија

ВМРО-ДПМНЕ на чело со Христијан Мицкоски секојдневно покажува дека за нив е поважна одбрана на 12 годишниот криминал и судбината

Read more

ВИДЕО – Крушево преполно со туристи – започна светското и европското првенство во змејарство

Во Крушево започна 20-тото европско и 8-мото светско првенство во змејарство. На овие натпревари учествуваат околу 130 пилоти од 30-тина

Read more