ВИДЕО – Ќососка : ВМРО-ДПМНЕ пренесува лажна слика за работењето на ЈКП „Пазари“ Прилеп

Наводите за работата на ЈКП „Пазари“ коишто ВМРО-ДПМНЕ ги изнесе на денешната прес конференција, претставуваат манипулација и лажна слика за

Read more

Фудбалскиот ас Несторовски, му го подари својот победнички дрес на градоначалникот Јованоски

Иднината на фудбалот во Прилеп и Македонија, беа тема на денешната средба во Општина Прилеп, на градоначалникот Илија Јованоски со

Read more