ВИДЕО – Во Прилеп подигнат споменик на Ненад Серафимовски, еден од загинатите припадници на безбедносните сили во Диво Насеље

Во Прилеп денеска беше подигнат споменик на Ненад Серафимовски, еден од 8-те мина загинати припадници на безбедносните сили при терористичките

Read more

ВИДЕО – Локвенец : Со масовната посетеност граѓаните јасно покажаа дека избираат европска иднина

Граѓаните на херојски Прилеп, како и граѓаните ширум Република Македонија се сплотија и достоинствено ги прославија историските успеси на државата.

Read more