Владата жали за инцидентот со фоторепортерите, ветува подобрување на соработката со медиумите

Владата соопшти дека „ги прифатила и анализирала реакциите по инцидентот со фоторепортерите вчера при лидерската средба во Клубот на пратениците“

Read more