ВИДЕО – Средношколци од Германија и Македонија заеднички ги уредуваат германските воени гробишта во Прилеп

На иницијатива на професорката по германски јазик, Мануела Котеска, од средното училиште „Кузман Јосифоски-Питу“ од Прилеп за прв пат во

Read more

Едукативна велосипедска тура до локалитетот Стибера

Јавен Простор Прилеп и ПрилепНаТочак продолжуваат со својата соработка и повторно одржаа многу интересен настан за своите сограѓани. Организираа велосипедска

Read more