ВИДЕО – Прилепската чаршија се претвори во дискотека – Јавен Простор Прилеп со одлична забава го врати градот во 80-тите

Јавен Простор Прилеп на своите сограѓани им подари уште една комплетна вечер, за која сигурно ќе се раскажува во следните

Read more

Презентација на потфатот на Маријана и Владимир за искачувањето на покривот на Европа – врвот Елбрус

Двајцата прилепски  планинари, членови на ПК „Мамути“, кои неодамна го искачија највисокиот врв во Европа, Елбрус во Русија, одржаа јавна

Read more