Општина Прилеп: За ефектите од работата на новоангажираните кадри говори реализацијата на проектите

Општина Прилеп ги негира обвинувањата изнесени на денешната прес конференција на ОК ВМРО-ДПМНЕ Прилеп за непотизам и партиски вработувања во

Дознај повеќе

ВИДЕО – ВМРО-ДПМНЕ: Наместо живот за сите како што ветуваа, функционерите од СДС донесоа живот за себе и за најблиските

Мора да се признае дека во една работа оваа локална власт е успешна, а тоа е вработувањето на своите најблиски

Дознај повеќе

Иницијатива за воведување на соларни системи и одржлива енергија во земјоделското производство во регионот

Денеска во Прилеп здруженијата ЛАГ Агро Лидер и Солар Македонија одржаа заедничка презентација пред фармери од Пелагонија на тема внесување

Дознај повеќе