Општина Прилеп поднесе кривична пријава против поранешниот градоначалник Марјан Ристески

Поради несовесно работење, Општина Прилеп поднесе нова кривична пријава против поранешниот градоначалник, Марјан Ристески. На денешната прес конференција, Општината го

Дознај повеќе