Едукативна велосипедска тура до Спомен Куќата на Блаже Конески на Јавен Простор Прилеп и ПрилепНаТочак

#Јавен Простор Прилеп и #ПрилепНаТочак денеска ја одржаа втората едукативна велосипедска тура до Спомен Куќата на Блаже Конески во селото

Read more

Втора детска вело-работилница на Јавен Простор Прилеп во соработка со ПрилепНаТочак

#Јавен Простор Прилеп во соработка со #ПрилепНаТочак на просторот околу Градскиот Саат ја одржаа втората детска вело-работилница на која дечињата

Read more