ВИДЕО – 17 години непребол – во Прилеп одбележан споменот за 10 загинати бранители кај Карпалак

Во Прилеп денеска беа одбележани 17 години од трагичниот настан кога на 8 август 2001-ва година кај месноста Карпалак од

Дознај повеќе