Мегленски : Барем да се направи теренот, а трибините нека се прават после, на некој начин сите си ја префрлаат топката

Атмосферата во тимот е како пред секој почеток, на највисоко можно ниво. Ние се припремаме скоро 43 дена и во

Read more