ВИДЕО – Живее со социјална помош од 2.800 ден., долгови кои му ги оставиле починатите родители и нарушено здравје

Со долгови кои му ги оставиле неговите починати родители, нарушено здравје поради кое не може да работи било каква работа

Read more

СДСМ : Нема противзаконски избор на директор во „Комуналец“, Јованоски е именуван за В.Д. директор, не е избран за директор на јавен оглас

Очајничките обиди на ВМРО-ДПМНЕ да прикаже некаква незаконитост во работата на новата локалната власт во Општина Прилеп, само потврдуваат дека

Read more

ВИДЕО – ВМРО-ДПМНЕ : Јованоски се стекнал со потребното образование пред само 1 месец, ќе поднесеме кривична против него и градоначалниот

Откако вчера на прес конференција прашавме дали директорот на ЈКП „Комуналец“, Ѕвонко Јованоски ги исполнува посебните услови да биде директор

Read more