ВИДЕО – 10 години „The Hounds“ – роденденска забава во срцето на старата прилепска чаршија

Во среда на 15 август „The Hounds“ прославуваат 10 години од својата прва свирка. Тоа ќе го одбележат со роденденска забава

Дознај повеќе

ПК „Мамути“ учествуваше на 7-миот по ред меморијален планинарски марш „Бранители“

Викендов ПК „Мамути“ учествуваше на 7-миот по ред меморијален планинарски марш „Бранители“ 2018 година, организиран од Полицискиот спортски планинарски клуб

Дознај повеќе