ВИДЕО – Масовни кражби на тутун во Прилеп, тутунарите обвинуваат за неажурност на полицијата

Жителите на прилепската населба Чачорица се жалат на како што велат неажурноста на полицијата. Иако 3 години со ред масовно

Read more