ВИДЕО – Со тешки здравствени проблеми и социјална помош од 4.000 ден. живеат татко и син во прилепско Обршани

Со тешки здравствени проблеми, буквално не се способни да работат ништо и социјална помош од само околу 4.000 денари. Ова

Read more