ВИДЕО – Доказ дека некои жени можат да бидат подобри од мажите во најважната споредна работа во светот

Е вака се игра фудбал и тоа женски. Класичен доказ дека жените можат да бидат подобри од мажите во најважната

Read more

ВИДЕО – За околу 6 години Прилеп ќе добие комплетна примарна гасоводна мрежа долга 20 км.

Од Општина Прилеп велат дека за околу 6 години се очекува градот да добие примарна гасоводна мрежа. Изградбата на трасата

Read more