Американската армија во Европа на Криволак вежба со „северномакедонските војници“

Американската армија во Европа смета дека за време на вежбите на воениот полигон Криволак, Македонија, тие вежбале заедно со „северномакедонските

Дознај повеќе

ВИДЕО – ВМРО-ДПМНЕ : Здравството е во колапс, во Прилеп се нема вложено ниту денар за подобри услови

Наместо  здравство по европски стандард, бесплатно болничко лекување и 100.000 денари плата за докторите како што ни ветуваа, добивме само

Дознај повеќе