Антонио Милошоски побара пари од Собранието за кампања за бојкот на референдумот

Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Антонио Милошоски,  преку соопштение испратено до Претседателот на Собранието Талат Џафери, известува дека ќе учествува во јавна пропаганда

Read more