ВИДЕО – Холцман : Моето дете почина поради лекарска грешка и несоодветен третман во Прилеп

Мојот дете почина од лекарска грешка и несоодветен третман во прилепската болница. Со вакви обвинувања денеска излезе Илми Холцман, татко

Read more