ВИДЕО – Марко Пејчиноски, кој го преплива Охридското езеро е новиот македонски супер херој

Македонија од вчера има нов супер херој, а тоа е 12 годишниот Марко Пејчиновски. Пејчиновски запишам огромен дел од историјата

Дознај повеќе

Македонскиот боксерски репрезентативец Трајче Илиоски на припреми во Копаоник

Македонската боксерска репрезентација од вчера се наоѓа на седум дневни висински припреми на Копаоник, Србија, под водство на селекторот Петре

Дознај повеќе

Општина Прилеп : Сите новоостварени вработувања во Општина Прилеп се реализирани согласно со закон

Градоначалникот Илија Јованоски и Општина Прилеп работат согласно со сите регулативи во државата, во сите сегменти на своето досегашно работење,

Дознај повеќе

ВИДЕО – ВМРО–ДПМНЕ : Општина Прилеп стана дувло на масовно партиско вработување – дали за оваа намена Јованоски ќе потроши 100.000 евра?

Општина Прилеп стана дувло на масовно партиско вработување. СДСМ системски работи на планот за полнење на партиските кадри во општинската

Дознај повеќе