ВИДЕО – Талевски : До крајот на годината процентот на извршување на капитални инвестиции ќе биде една сериозна бројка

Советничката група на  ВМРО-ДПМНЕ дава паушали претставки околу реализацијата на капиталните инвестиции во Општина Прилеп затоа што не се завршени

Read more

ВИДЕО – Ристески : Капиталните инвестиции во Општина Прилеп за 6 месеци изнесуваат катастрофални 11.62%

На денешната 18 седница на Советот на Општина Прилеп, советниците од СДС си ја изгласаа својата неажурност, неспособност и своето

Read more

ВИДЕО – Шекеринска : Граѓаните ќе спијат поспокојно, затоа што ќе знаат дека Македонија е членка на НАТО

Нашата обврска е да го реализираме тоа што секоја генерација граѓани и политичари го повторувала 27 години, дека не сакаме

Read more

ВИДЕО – Бејли : Договорот од Преспа, иако тежок, е фер компромис, сакаме да бидете 30-та членка на НАТО како Северна Македонија

САД се партнер на Македонија веќе 25 години и сакаме да ја видиме Македонија како членка на НАТО и ЕУ.

Read more