715 првачиња во понеделник ќе ја започнат учебната година во Општина Прилеп

Во очи на почетокот на новата учебна 2018/2019 година, градоначалникот Илија Јованоски одржал работна средба со директорите на основните и

Дознај повеќе

СДСМ : Криминалните проценти и провизиите се длабоко вградени во матрицата на ВМРО-ДПМНЕ

На крималната ВМРО-ДПМНЕ никако да и’ излезат глава процентите. Тоа е таа криминална матрица со која 12 години ВМРО-ДПМНЕ душмански

Дознај повеќе

Финансиска помош од Витаминка за 12 годишниот Марко Пејчиновски

Финансиска помош за подобри резултати на 12 годишниот Марко Пејчиновски кој го преплива Охридско езеро пристигна од Витаминка АД Прилеп.

Дознај повеќе

ВИДЕО – ВМРО-ДПМНЕ : Локалната власт во Прилеп е тотално неспособна и е во хибернација, нема реализација на ветените проекти

Во текот на вчерашниот ден Советот на Општина Прилеп ја одржа својата 18 седница. При тоа граѓаниите конечно ии на

Дознај повеќе