ВИДЕО – Навреме се отворени сите гласачки места во Прилеп, Крушево, Кривогаштани и Долнени, гласањето тече во мирна атмосфера

Утрово навреме се отворени сите 142 гласачки места во Општина Прилеп, каде денеска 64.309 граѓани со право на глас се

Read more

ВИДЕО – Светски куп натпревари во воздухопловно моделарство во Прилеп

По 18-ти пат на спортскиот аеродром кај Прилеп се одржаа светските куп натпревари во воздухопловно моделарство „Прилеп куп – трофеј

Read more

ВИДЕО – Сугарески : Наскоро ќе се потпише анекс на договорот за ексресниот пат Прилеп – Градско и ќе се забрза изградбата

Ланската година кога имаше многу мал прогрес на активности на експресниот пат Прилеп-Градско. Наследивме голем број на проблеми, вклучително проблеми

Read more