Заврши уште едно прекрасно издание на Интернационалниот џез викенд во Прилеп

Со синоќешниот настап на македонски виртуоз Јаков Дренковски, Французите „Ле Бал Пури“ и српската група „Деца Лоших Музичара“, во Прилеп

Read more