ВИДЕО – Промоција на книгата „Како го читам Конески“ во неговата родна куќа во Небрегово

По повод денот на Независноста на Македонија денеска во прилепско Небрегово во родната куќа на Блаже Конески беше промовирана 4-тата

Read more