Градоначалникот на Демир Хисар по заканите повикан на разговор во полициска станица

Марјанче Стојановски градоначалникот на општина Демир Хисар од редовите на СДСМ, е повикан на разговор во полициска станица поради заканите

Read more

За да успее референдумот најмалку 903.169 гласачи треба да излезат на гласање

Државната изборна комисија го заклучила викендов избирачкиот список за престојниот референдум. Право на глас на 30 септември имаат вкупно 1.806.336 избирачи.

Read more

Анѓушев: Правиме се за да најдеме стратешки инвеститор за Еурокомпозит

Владата презема сериозни мерки за подобрување на работењето на Еурокомпозит и исполнување на обврските кон вработените. Проблемите во оваа фабрика

Read more

ВИДЕО – „Заборавате дека во МВР работев и дека ве прислушкувам“ – градоначалник со закани кон вработените

Во пресрет на референдумот кој ќе се одржи на 30-ти месецов, граданочалникот на Општина Демир Хисар од СДСМ, Марјанче Стојановски

Read more

ВИДЕО – Голем дел од иконите, фреските и црквите во прилепскиот регион во катастрофална состојба

Голем дел од иконите и фреските во црквите во прилепскиот регион се во катастрофална состојба и потребна е нивна итна

Read more