БК „АС“ од Прилеп атакува за прво место во младинската лига, Муаремовски триумфираше со технички нокаут

Во саботата на 08.09.2018 во Дебар се одржа професионален боксерски спектакл, со преполна сала и организација на највисоко ниво. 35-годишниот

Read more

ВИДЕО – Советот на Општина Прилеп ги усвои извештаите за работата на основните и средни училишта и ЈКП „ВиК“

Денеска Советот на Општина Прилеп ја одржа својата редовна 19 седница на која беа изгласани повеќе точки. Освен усвојувањето на

Read more

ВИДЕО – Штетите од невремето во прилепско проценети на 3 милиони евра, неизвесно е колку Владата ќе даде пари

Три милиони евра, толку е проценката на штетата, која ја направи Комисијата за елементарни непогоди при Општина Прилеп, на штетите

Read more