Битолчанец убиен со 4 куршуми, па потоа запален кај прилепско Беловодица

Според засега сеуште неофицијални информации околу 16,30 ч. било пријавено дека кај прилепското с. Беловодица на патот гори непознато лице.

Read more

ВИДЕО – Николовски најави наскоро обесштетување од јулското невреме кое го зафати прилепско

Општина Прилеп денеска го завршила елаборатот за проценка на штетите од јулското невреме, кој изнесува 3 милиони евра и истиот

Read more

ВИДЕО – ВМРО-ДПМНЕ : Филипче имаше прилика да се запознае со нашите проекти кои ги реализиравме во прилепската болница

Вчера Министерот за здравство Венко Филипче и раководството на општата болница „Борка Талески“ Прилеп и јавно признаа со какви проблеми

Read more